Hemmeligheten bak problemfri hud ✨✨

SKINREPAIR bidar til å øke hudens elastisitet samt glatte ut huden og gi den mer glød.

SKINREPAIR er et kosttilskudd som består av en unik sammensetning av den patenterte ingrediensen Peptan® (kollagen), sink, vitamin A, vitamin C, granateple og tomatekstrakt som bidrar til normal hud. Kollagen er et protein som utgjør den primære støttestrukturen i huden, og sørger for hudens fuktighetsbalanse, elastisitet og smidighet. Enkelt forklart er dette kosttilskuddet utviklet for å bidra med næringsstoffer som er gunstige for å opprettholde en normal hud.

Fordi en vakker, smidig og jevn hud kommer fra innsiden, ikke utsiden.

Svært mange benytter kremer og andre remedier som påføres utenpå huden i håp om å bevare eller forbedre huden. Sannheten er at slik påføring resulterer i ingen/liten effekt. Derimot er det mulig å påvirke hudens oppbygning fra innsiden. Det anbefales å benytte SKINREPAIR over tid for å bidra til normal hud. Helst anbefales en bruk over tid, minst 6-12 mnd.

Bestill SKINREPAIR her: https://www.careandrepair.no/products/skinrepair 
(rabatt i dag!)

 

Fikk problemfri hud:

Siden jeg var 14 år har jeg altså brukt diverse kremer, reseptbelagte og ikke. Noen av salvene svei mer enn de fungerte. Den siste salven jeg fikk på resept for litt under ett år siden, ødla halvparten av håndklene og putetrekkene mine, etter som salven bleket alt jeg rørte ved.

Når jeg da ni år senere har store deler av ryggen dekket med arr, så sitter jeg så klart igjen med en følelse av at de salvene verken var verdt kroner, tid eller svie.

Les mer her: https://stineskoli.blogg.no/1453454986_22012016.html