Spiller ingen rolle om du soler deg eller ikke

Produktet inneholder blant annet betakaroten som tradisjonelt har blitt brukt til å fremme og opprettholde en fin brunfarge.

Fungerer både med og uten sol

Hva er egentlig TANCARE for noe? Jo, TANCARE er et kosttilskudd som består av en unik sammensetning av ingredienser med dokumentert virkning som bidrar til en normal hudpigmentering. Enkelt forklart er hensikten med produktet å få det beste ut av din egen hud enten du soler deg eller ikke. Produktet inneholder blant annet betakaroten som tradisjonelt har blitt brukt til å fremme og opprettholde en fin brunfarge.

Som bildene viser er effekten av TANCARE meget god:

Er det trygt å spise TANCARE-kapselen?

TANCARE er både utviklet og produsert av dyktige norske fagfolk med lang erfaring. Produksjonen foregår i Fredrikstad. Vi er et helnorsk selskap i alle ledd som utvikler og markedsfører velkjente kosttilskudd av høy kvalitet. Vi benytter ekstern og intern ekspertise til all utvikling, samt sikrer at alle ingredienser følger de nye, strenge kravene som er satt av EU; forordningen for helsepåstander. Alle produkter produseres etter strenge rutiner og god tilvirkningspraksis (GMP-standard) i Norge.