ET KOSTTILSKUDD SOM FAKTISK FUNKER

Kosttilskuddet de tar heter HAIRCARE, og det består blant annet av biotin, ølgjær, sink og kobber.

HAIRCARE har siden 2016 rukket å bli et veldig populært kosttilskudd for hårvekst i både Norge og Sverige. Mange har sikkert fått med seg blogginnlegg og reklamer på Facebook om det fantastiske produktet..  For den som sliter med dårlig hårvekst så kan det virkelig være noe for seg å prøve et kosttilskudd for håret skal vi tro de som bruker det.

En bruker sier:

Nå har jeg endelig fått så mye hår at jeg er fornøyd, og jeg har sluttet med extensions. Kjempeluksus å ikke bruke en halvtime på å føne håret!

Jeg er evig takknemlig for at venninnen min Naddis fortalte meg at jeg burde begynne å spise biotin. Hvorfor er det ingen som tipset meg om det da jeg hadde kort guttesveis og krøllene stod til alle kanter?! Vel, bedre sent enn aldri.

Kosttilskuddet jeg tar heter Haircare, og det består blant annet av biotin, ølgjær, sink og kobber. Jeg har skikkelig troen på at spesielt biotin og ølgjær har gjort noe veldig bra for håret mitt. Har faktisk hørt at mange vasker håret sitt med øl for å få det til å vokse fortere? Kjenner at jeg har mer lyst til å ta et kosttilskudd enn å ha den slags party i dusjen, hehe.

En av brukerne forklarer nærmere:

Som nevnt er HAIRCARE et kosttilskudd, så vi snakker ikke hokus pokus, ta en pille og så våkner du opp med hårmanken til Shakira dagen etterpå. Jeg husker ikke nøyaktig når jeg begynte å ta HAIRCARE, men det var en god stund før jul hvertfall – så rundt 6 mnd. Har vært flink og tatt den daglige dosen hver dag, jeg er jo en mester i å glemme slikt. Men det har jeg virkelig fått mye igjen for. Håret mitt vokser fortere enn før, jeg har fått en del babyhår som er et veldig godt tegn selv om det er irriterende og håret kjennes sterkt og sunt ut. De gamle tuppene får man ikke gjort noe med annet enn å stusse og kure dem, men man kan hvertfall sørge for at det nye håret som vokser ut er sterkt og sunt. Det er det HAIRCARE handler om 🙂