Favoritten TANCARE: Alle blir brune med dette!

Det er mange forskjellige aktører som prøver å etterligne TANCARE brun uten sol, men ingen andre produkter kommer i nærheten.

TANCARE har blitt en favoritt på rekordtid. Helt siden det ble lansert tilbake i 2016 har mange snakket varmt om hvor fin brunfarge de får med TANCARE-kapselen!

En løsning enten man soler seg eller ikke

Det er mange forskjellige aktører som prøver å etterligne TANCARE brun uten sol, men ingen andre produkter kommer i nærheten. TANCARE er et kosttilskudd som består av en unik sammensetning av ingredienser med dokumentert virkning som bidrar til en normal hudpigmentering. Enkelt forklart er hensikten med produktet å få det beste ut av din egen hud enten du soler deg eller ikke. Produktet inneholder blant annet betakaroten som tradisjonelt har blitt brukt til å fremme og opprettholde en fin brunfarge.

Jeg har fått så fin og gyldenbrun farge, og det helt uten sol! Man slipper altså å utsette kroppen for farlig UV-stråling fra solarium eller gris fra selbruningsprodukter!

-Isabelle Strömberg

 

Revolusjonerende sammensetning

Det som gjør TANCARE så unik og ettertraktet er den revolusjonerende sammensetningen. Man kan smøre inn huden med kremer, sprayer eller andre remedier, men sannheten er at ingen av disse metodene gir en naturlig og varig brunfarge. Kosttilskuddet TANCARE sørger imidlertid for at du kan tilføre de rette næringsstoffene på en og samme tid for å bidra til en naturlig og normal hudpigmentering – særlig når du soler deg. 1 daglig kapsel sørger for næring til en dyp og varig hudpigmentering med virkning innenfra.

TANCARE-kapselen bør inntas over tid for å bidra til en fin hudtone jevnt over og for å opprettholde denne over tid. Om TANCARE skal bidra til en normal pigmentering, og opprettholde denne, bør 1 kapsel inntas daglig i minst 6-12 mnd. Normal eksponering for sol anbefales i perioden dersom ekstra pigmentering er ønskelig. Deretter bør TANCARE inntas løpende for å opprettholde en normal hudpigmentering. Det anbefales ikke å stoppe på produktet med mindre man ikke lenger ønsker en fin og gylden hudfarge.