Før- og etterbilder av hårtablettene

To daglige tabletter sørger for næring til hårveksten med virkning innenfra.

Mange lurer på om HAIRCARE-tablettene fungerer. Hvorfor ikke legge ut noen før- og etterbilder så man ser effekten av produktet? Jo, nettopp det finner du her:

 

 

Enkelt forklart er hensikten med produktet å få det beste ut av ditt eget hår. HAIRCARE består av ølgjær, hirse, biotin, selen, sink og kobber. Ølgjær har tradisjonelt blitt brukt som tilskudd til å styrke håret.

 

Ferdig utvokst hår er det lite man kan gjøre med. Kosttilskuddet sørger imidlertid for at du kan tilføre alle de rette næringsstoffene på en og samme tid til utviklingen av nytt hår. To daglige tabletter sørger for næring til hårveksten med virkning innenfra.

 

Virkestoffer

HAIRCARE inneholder biotin, selen og sink som bidrar til å opprettholde normalt hår. Inneholder kobber som bidrar til normal hårpigmentering. Inneholder ølgjær som tradisjonelt blir brukt til å styrke hår.

HAIRCARE-tablettene bør inntas over tid for å bidra til sunn hårvekst jevnt over. Om HAIRCARE skal bidra til vekst- og hårpigmentering anbefales det at 2 tabletter inntas daglig i minst 6-12 mnd. Det er viktig å påpeke at produktet ikke har noen virkning på ferdig utvokst hår, og at kroppen bruker lang tid på ny hårvekst. Et godt synlig resultat anslås derfor til minimum 6 mnd, og best etter 12 mnd. HAIRCARE-tablettene kan trygt inntas over lang tid for å vedlikeholde håret.